Samuel Eto’o

Position: Angriber

Klub under Mourinho: Chelsea og Inter

Klub nu: Sampdoria

Årsag: Kaldte hinanden grimme ting

 

Mourinho trænede Samuel Eto’o i sin tid i Inter og i sin anden periode i Chelsea. Men det var først i sidstnævnte klub, at uvenskabet for alvor brød ud mellem de to personer. Mourinho blev optaget i at sige: “jeg har Eto’o, men er 32 år, måske 35, hvem ved?.” 

For mange en harmløs kommentar, men det syntes Eto’o bestemt ikke, og han kaldte sin træner for en ‘tåbe’ og en ‘dukke’. Senere på året scorede Eto’o så, i en kamp mod Tottenham og det fejrede han med den, ny verdensberømte, jubelscene ‘gammel mand’. Scenen kan ses på billedet herover.

Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku

Position: Offensiv midtbanespiller og angriber

Klub under Mourinho: Chelsea

Klub nu: Manchester City og Everton

Årsag: Fik aldrig chancen for at bevise sit værd

Kevin de Bruyne og Romelu Lukaku er på samme side, fordi de led samme skæbne på næsten samme tidspunkt. De to unge belgiere blev hentet til London-klubben med et års mellemrum og ingen af dem fik en nogensinde en chance for at slå igennem. Den dengang 19-årige Lukaku kom til Chelsea i 2011, men nåede kun at spille sølle 10 kampe, inden han i 2014 skrev under med Everton efter flere udlåningsperioder.

Det samme skete for De Bruyne, som aldrig rundede 10 kampe(!). Han blev vurderet uerfaren og for ung til at spille under Mourinho og derfor blev skæbnen lejeaftaler med mindre klubber. Dette har dog bidt Mourinho i røven, for lige nu optræder De Bruyne for Manchester City som en af klubbens allerstørste profiler.

Tryk på piletasterne nedenfor, så kommer du videre til næste side