Sergio Ramos

Position: Forsvarsspiller

Klub under Mourinho: Real Madrid

Klub nu: Real Madrid

Årsag: Ramos var uenig med Morurinho

 

Sergio Ramos og Jose Mourinho skændtes meget under portugiserens tid i Spaniens hovestad. Fjenskabet startede helt tilbage i 2012, da en bænket Ramos var hurtigt til at forsvare kritikken af den daværende holdkammerat Mesut Ozil. Ramos forklarede handlingen som solidaritet, men blev alligevel af mange betragtet som en handling af trods.

På trods af alt dette, var og er, den spanske landholdsandfører, en af de bærende kræfter i kongeklubbens forsvar. Selvom Mourinho ikke længere er træner i det spanske, fortsætter uvenskabet på tværs af landegrænserne. Dette viste et interview med Ramos for nyligt, hvor han foregav ikke at vide hvem Mourinho er.

David Suazo

Position: Angriber

Klub under Mourinho: Inter

Klub nu: Pensioneret

Årsag: Mourinho følte, at Suazos kritik af ham var uberettiget

 

Angriberen David Suazo var ikke en spiller Mourinho selv hentede til klubben, for Suazo var allerede i Inter, da Mourinho blev manager. Sæsonen forinden havde Suazo været en bærende kraft på Seria A-mandskabet, men så snart den portugisiske træner kom til klubben, blev angriberen fra Honduras frosset ud og spilletid blev der ikke meget af.

Suazo følte ikke, at Mourinho gav ham en fair chance og senere gik han offentligt ud med sine kritikpunkter til den honduranske avis Diez: “Mourinho er arrogant og egoistisk, og kan lide at være dominrende.” Han blev kort tid efter solgt til Catania og gik herefter på pension.

Tryk på piletasterne nedenfor, så kommer du videre til næste side