José Mourinho har efter udskiftningen af læge-staben undgået en del skader.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-ikonet Sir Alex Ferguson og flere medier mener at portugisiske José Mourinho allerede har skabt en fantastisk tro på tingene, og en ny tro på trofæer hos “De Røde Djævle”.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Et engelske medie skriver at Mourinho har skiftet læge-staben ud, og derfor har ændret hele tilgangen og måden skaderne bliver behandlet på. Det mener mediet er en af de bedre ting, som Mourinho har lavet. De fokuserer hos United meget på spillernes fysik til træning, sådan så man undgår skader.

Manchester United-truppen har kun været udsat for 31 skader i den nuværende sæson, og det er en del mindre en det antal skader der plejer at være. I løbet af de sidste 5 sæsoner har United i gennemsnit haft 41 skader, på dette tidspunkt i sæsonen. Så det er allerede en tydelig forbedring.

Manchester United har hentet nogle udemærkede resultater hjem, mod de øvrige store Premier League-konkurrenter, og det er formentlig også grundet de ikke har haft de store skadesproblemer.

José Mourinho har derfor haft god mulighed til at bestemme sig for, hvilke spillere som han skal bruge hver gang, hvis det er muligt, og hvilke han kan undlade at bruge i alle kampe. Derfor forventes det at Mourinhos tropper er klar, når det gælder i de svære kampe som United-holdet kommer ud i.

Læs også: Liverpool-stjerne underskriver kontraktforlængelse