Liverpool-stjernen underskriver kontrakt som løber frem til 2022. Der er ingen frikøbsklausul inkluderet, derfor forventes det at det bliver meget sværere at hente Coutinho væk fra Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool har i denne sæson vist helt fantastisk offensivt spil, og det har Philippe Coutinho haft en stor andel i, når han har været på banen. Der har i en periode været spekulationer om Coutinho’s fremtid, men nu har brasilianeren forlænget kontrakten hos Liverpool.

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Coutinhos kontrakt løber nu frem til 2022, og det er noget som de hos Liverpool er meget glade for, og Coutinho gør det samtidig også tydeligt at han også er glad, for forlængelsen hos Merseyside-klubben.

Philippe Coutinho kommer ifølge 101greatgoals til at få en ugentlig løn på et sted mellem 1,3 og 1,7 millioner kroner. Mediet skriver samtidig at der ikke er en frikøbsklausul med i kontrakten, og det forventes derfor at det bliver meget svært for en klub som FC Barcelona, at hente brasilianeren væk fra Anfield.

FC Barcelona har tidligere vist stor interesse i den velspillende Liverpool-kreatør, og deres chancer er ifølge mediet, blevet mindsket absurd meget nu hvor der ikke er inkluderet en frikøbsklausul i Coutinhos kontrakt.

Philippe Coutinho skriver følgende på Instagram:

“Det er en stor ære at forlænge min kontrakt hos Liverpool. Jeg ankom for fire år siden, og jeg havde ingentim. Men nu ved jeg hvad jeg har, og jeg elsker holdet, fansene og byen. Byen har godkendt mig, og accepteret mig og taget mig til sig. Mange tak!

Nu skal vi alle fokuserer på aftenens kamp, som er meget vigtig for os.”

Kampen som Philippe Coutinho nævner er aftenens kamp mod Southampton. I EFL-Cuppen hvor Liverpool tabte med et enkelt mål på St. Mary’s, så de skal hente en sejr hjemme på Anfield, for at have muligheden for at fortsætte i cup-turneringen.

Philippe Coutinho har i 13 Premier League-kampe formået at lave fem scoringer og fem assist, men han har blot spillet 13 PL-kampe, grundet skadesproblemer i den seneste periode.

Læs også: Han bliver Chelseas bedste spiller nogensinde