Gary Cahill er forståeligt nok glad for at Chelsea vandt dagens kamp, specielt fordi han sammen med Chelsea-holdet fik rettet op på deres nederlag på Emirates på 3-1.

Af Lasse D. Drescher

Gary Cahill er meget glad for den sikrer 3-1 sejr i dagens Premier League-opgør mod Arsenal, da Cahill fik vist at han bare var uheldig i kampen mod Arsenal i september måned, sidste år.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Arsenal vandt opgøret i september måned med de samme cifre, men dengang var Gary Cahill hæftigt indblandet i den første Arsenal-scoring, da Cahill lavede en dårlig aflevering tilbage til målmanden, som Alexis Sanchez opsnappede, og sendte i mål til 1-0.

Derfor er det forståeligt at den engelske forsvarsspiller er meget glad og tilfreds, med det gode resultat som Chelsea fik sikret sig, hjemme på Stamford Bridge.

Gary Cahill udtaler følgende til Goal:

“Det var helt fantastisk. I fodbold har man altid en chance for at rette op på tingene, og vise at man altså godt kan fejle, og så rejse sig igen, og det fik vi præsteret i dag. Jeg kan huske efter nederlaget til Arsenal, var vi helt overbeviste om at der skulle ændres noget, og at vi skulle vise at vi altså står stærkere.

Vi er stærke hjemme, og vi vidste at en sejr ville sætte os rigtig godt op for resten af sæsonen, og vi ville bare have flere mål, så vi kunne sikrer os de tre point, som er så vigtige.”

Læs også: Følelsen af at hvert skud går i mål begynder at æde en op inde fra