Chelsea-målmand Thibaut Courtois fortæller at han har ondt af Manchester City-målmanden Claudio Bravo, og at han kender følelsen af at alle skud går i mål.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-målmanden Thibaut Courtois fortæller at han har ondt af Manchester City-målmanden Claudio Bravo. Bravo har ikke formået og stå så sikkert i Manchester City-buret, som man havde forventet hos City da man hentede den tidligere Barcelona-målmand til klubben.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

I manges øjne ligner det at Claudio Bravo simpelthen har problemer, med at tilpasse sig til Premier Leagues spillestil, og de mange hårde fysiske dueller i feltet, på standard-situationer. Bravo har været usikker når han har skulle ud i feltet, og pille boldene ned, samtidig med at han heller ikke har været så solid når der er blevet skudt direkte mod ham og målet.

Thibaut Courtois udtaler følgende til Goal:

“Jeg har ondt af Bravo, fordi han tidligere har været så god for Barcelona og Chile, og nu bliver set dårligt på, fordi han mangler selvtillid, og gode redninger. Man når en følelse af at alle skud vil gå ind i mål, det oplevede jeg også i sidste sæson, og det begynder bare og æde en op inde fra.

Det er godt hvis målmanden er god med fødderne, men det er vigtigst at han er bedst med hænderne. Ofte sender jeg bare en lang bold op mod enten vores kanter Victor Moses, Marcos Alonso eller Diego Costa. Hos Manchester City der vil de altid spille den ud, og det er meget farligt.”

Læs også: Der var en person som ikke ønskede mig tilbage på Old Trafford