Den 38-årige italienske fodboldstjerne Andrea Pirlo, er blandt historiens bedste midtbanespillere. Nu melder den italienske stjerne at han indstiller karrieren, efter denne sæson slutter. 

Af Lasse D. Drescher

Den italienske fodboldstjerne Andrea Pirlo på 38 år, har annonceret at han indstiller karrieren til december. Andrea Pirlos kontrakt med New York City udløber til december, og den italienske stjerne har taget beslutningen, om at det er tid til at stoppe.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Den nu 38-årige Andrea Pirlo har i løbet af sin karriere vundet seks Serie A-titler, og to Champions League-trofæer. Den velkendte italienske midtbanespiller har optrådt hos de italienske storklubber AC Milan, Juventus i perioden 2001 til 20015.

Andrea Pirlo spillede samtidig en stor rolle for det italienske landshold, tilbage i 2006. Det italienske landshold vandt nemlig VM-slutrunden 2006, og de slog franskmændende i finalen på straffespark.

Andrea Pirlo udtaler følgende til Goal:

“Når man når min alder, så indser man ligesom at tiden er kommet. Man har ofte fysiske problemer, og man kan ikke træne så meget som man gerne vil fordi der altid er et problem. Man kan ikke spille forevigt, og det er tid til at jeg siger stop nu.

Jeg er 38 år gammel, og det er på tide jeg giver plads til de unge på holdet. Jeg er ikke sur, men derimod vil jeg give en hånd til mine holdkammerater og trænere igennem mine lange karriere.”

Den italienske fodboldlegende står noteret for 116 landskampe for det italienske landshold. Samtidig med at det er blevet til lige over 400 Serie A-kampe for AC Milan og Juventus. Andrea Pirlo spillede en vigtig rolle for New York City sidste sæson, hvor det blev til 33 kampe for den italienske midtbanespiller.

Det er uden tvivl et sørgeligt farvel, til en af fodboldens største stjerne gennem tiden.

Læs også: Katastrofe: Chelseas vigtigste mand er blevet skadet i landskamp