Den 25-årige brasilianer Philippe Coutinho er i en længere periode blevet rygtet væk fra Liverpool, og mod La Liga-storklubben FC Barcelona. Nu er der ifølge et spansk medie kommet ny information.

Af Lasse D. Drescher

Der er ingen tvivl om at FC Barcelona har vist stor interese, i Liverpool-stjernen Philippe Coutinho. Liverpool har dog udtalt at de ikke vil sælge deres 25-årige superstjerne. Nu vil Barca tilføje lidt ekstra til buddet.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Det spanske medie Diario Gol skriver at FC Barcelona vil tilbyde en stor sum penge, samtidig med at de skulle være klar til at smide en profil mod Liverpool, i samme stund. Det er de kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic, som rygtes med i handlen.

Solid sæson for den brasilianske Liverpool-stjerne

Philippe Coutinho formåede i sidste sæson at lave 13 scoringer, og Coutinho var en vigtig brik på Liverpool-holdet. Premier League-storklubben formåede at ende på fjerdepladsen i den netop afsluttede Premier League-sæson.

Grundet de flotte præstationer for Jürgen Klopps mandskab i den seneste sæson, har Liverpool tilspillet sig en plads i Champions League.

Læs også: Costas endelige farvel: Italiensk gigant i dialog med agenten