Lazio-stjernen Stefan de Vrij har kontraktudløb til sommer, og han sættes nu i forbindelse med et skifte til FC Barcelona eller Inter Milan. Dog er FC Barcelona klubben som man forventer er i førersædet.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Lazio-forsvarsspiller Stefan de Vrij rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Der er nemlig interesse fra to europæiske storklubber. Det er Inter Milan og FC Barcelona som viser interesse i hollænderen.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Den hollandske midterforsvars kontrakt med Lazio udløber til sommer. Derfor skal Lazio og Stefan de Vrij blive enige om, hvad der skal ske. Vil de forlænge kontrakten eller har de også tanker om at sælge den 25-årige forsvarsspiller.

Hvis Serie A-storklubben vil sælge De Vrij, så bør de få handlen på plads i løbet af januar. Da de efter januars transfervindue ikke rigtig kan være sikre på, at de kan få penge for den hollandske midterforsvar.

Calciomercato skriver samtidig at Lazio har interesse i, at holde fast i den velspillende forsvarsspiller. Det meldes at Lazio-ledelsen er ved at forberede en kontrakt til Stefan de Vrij, hvor han vil tjene det dobbelte af hvad han gør nu.

Kan Lazio-stjernen være sikker på spilletid hos den spanske gigant?

Det italienske medie understreger samtidig at et skifte til FC Barcelona, må have interesse for Lazio-forsvarsspilleren. Dog må det understreges at Stefan de Vrij ønsker spilletid, så det er formentlig et krav for ham, såfremt et skifte til Barcelona bliver en realitet.

Mediet melder intet om hvad prisen på Lazio-stjernen Stefan de Vrij formentlig vil være, men det bliver nok ikke billigt. Da den hollandske forsvarsspiller er en eftertragtet herre, og så er han blot 25 år gammel.

Det vil sige at man må forvente at hollænderen kan gå ud og udvikle sig meget, samtidig med at det forventes han har mange år tilbage på banen.

Læs også: Juventus-stjerne kan være på vej mod Premier League-gigant