Juventus-stjernen Paulo Dybala rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Der er stor interesse fra Manchester United og José Mourinho, endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mail skriver at Manchester United, har en stor europæisk stjerne i kikkerten. Det er den 24-årige argentinske Juventus-stjerne Paulo Dybala, som rygtes mod Premier League-storklubben.

[Getty Images]

Paulo Dybala har haft en fantastisk sæson med Juventus, hvor han har lavet 14 mål og tre assist indtil videre. Derfor er det også forståeligt at José Mourinho og Manchester United endnu engang, har argentineren i kikkerten.

Mediet melder intet om hvad Juventus-stjernen formentlig kan komme til at koste, at hente væk fra Serie A-storklubben. Men det står helt klart at det bliver meget dyrt, eftersom at Dybala er en af verdens absolut bedste spillere.

Paul Pogba og Paulo Dybala har haft en god tid sammen, hos den italienske storklub Juventus. Det meldes at Pogba måske kan hjælpe Manchester United, i jagten på den argentinske stjernespiller, grundet deres venskab.

Manchester United er på andenpladsen efter Manchester City, og det forventes at de skal ud og forstærke sig for at indhente Pep Guardiolas mandskab. Manchester Unied har også ret store problemer på angrebspositionen, for tiden.

Har Manchester United problemer i angrebet?

Den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic er nemlig ude i en måneds tid igen, efter han pådrog sig en ny skade for nyligt. Den belgiske stjerne Romelu Lukaku udgik i kampen mod Southampton i Premier League, med en hovedskade.

Nu meldes det at den 24-årige Manchester United angriber formentlig vil være på sidelinjen i nogle uger, hvilket er meget skidt for De Røde Djævle. Spørgsmålet er så om Dybala har mod på at skifte til Manchester United.

Dybala er nemlig den helt store stjerne hos Juventus, og argentineren har afsløret at han er super glad for at spille hos Juventus. Derfor forventes det at der skal meget til, for at Dybala vil forlade den italienske storklub.

Læs også: Opdatering om Gabriel Jesus’ skade