FC Barcelona leder ifølge spansk medie på at sikre sig en spiller, som kan overtage positionen på midtbanen fra Sergio Busquets, i fremtiden.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Football Espana skriver at FC Barcelona jagter en ny midtbanespiller. Det er den 23-årige PSG-midtbanespiller Adrien Rabiot, som rygtes væk fra den franske storklub. FC Barcelona skulle ifølge mediet lede efter en spiller som kan overtage for Busquets i fremtiden.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Netop til den rolle passer den franske midtbanespilelr formentlig godt ind, da han er ret ung. Samtidig med at han har vist at han er solid, med sine kampe for den franske storklub Paris Saint Germain, og det franske landshold.

Dog har det ikke gået helt efter planen for FC Barcelona. Eftersom at det tyder på at Ligue 1-storklubben ikke har de store planer,  om at sælge Adrien Rabiot. Nu har FC Barcelona ifølge mediet fundet en spiller, som kan være en mulig plan B.

Spilleren som kan være en forstærkning til holdet, er den 29-årige franskmand Steven N’Zonzi. Dog skal det lige fastslås at Sergio Busquets er 30 år, og Steven N’Zonzi som sagt er 29. Så derfor er det ikke fordi N’Zonzi er meget yngre end Busquets.

Sevilla har i kontrakten med Steven N’Zonzi en frikøbsklausul, på omkring 300.000.000 kroner. Meldingen ifølge det spanske medie lyder på, at FC Barcelona skulle overveje at købe den franske midtbanespiller fri af hans kontrakt.

Hvem vinder i kampen om Steven N’Zonzi?

Man forventer dog at FC Barcelona vil møde hård konkurrence i jagten på N’Zonzi, fra den engelske storklub Arsenal. Da London-storklubben tidligere har vist stor interesse i netop Steven N’Zonzi, i en længere periode.

Specielt efter den nye træner hos Arsenal blev Unai Emery. Emery kender nemlig Steven N’Zonzi, fra deres fælles tid hos den spanske storklub Sevilla.

Læs også: Kroatisk Atletico-spiller rygtes væk: Italiensk storklub viser interesse