Den kroatiske forsvarsspiller som til dagligt spiller for Atletico Madrid, er ifølge et italiensk medie tæt på et skifte til Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige kroatiske højreback Sime Vrsaljko havde en stærk VM-slutrunde med Kroatien. Han nåede frem til VM-finalen hvor det kroatiske landshold dog led et nederlag til Frankrig, og dermed tabte VM-finalen.

(Foto: REUTERS/John Sibley)

Efter den solide slutrunde er Sime Vrsaljko blevet et lunt emne. Specielt den italienske storklub Inter Milan, har haft Sime Vrsaljko i kikkerten. Atletico Madrid skulle have accepteret Inters bud, på at leje Sime Vrsaljko.

Prisen som det vil koste Inter Milan at leje Sime Vrsaljko, lyder ifølge Football Italia på omkring 60.000.000 kroner. Hvis så at den italienske storklub ønsker at sikre sig kroaten på en permanent aftale, skal de betale omkring 135.000.000 kroner.

Så hvis Inter Milan ønsker sig den 26-årige forsvarsspiller, forventes de samlet at skulle ud og betale omkring 195.000.000 kroner. Sime Vrsaljko har også fået spilletid hos den spanske storklub Atletico Madrid.

Vrsaljko har været solid, og derfor er der nogle som undrer sig over at Atletico Madrid vil lade kroaten forlade klubben. Da han med sine 26 år stadig har en del år tilbage, og han har nu bevist at han har niveau til at spille hos en af verdens bedste klubber.

Bliver kroaten en stjerne, hvis han skifter tilbage til italiensk fodbold?

Sime Vrsaljko fik sit gennembrud hos den italienske klub Sassuolo, og så i 2016 viste Atletico Madrid interesse. Så sikrede den spanske storklub sig kroaten, og siden er det som sagt blevet til nogle kampe, men altså ikke fuld spilletid.

Det er formentlig også derofr at Atletico Madrid skulle være klar, til at lade den solide forsvarsspiller forlade klubben. Hvad der vil ske er dog ikke sikkert endnu, men det tyder på at Sime Vrsaljko er færdig hos den spanske storklub.

Læs også: Tidligere Tottenham- & Man United-stjerne: Dette bør Kane gøre!