Tidligere Tottenham-angriber Dimitar Berbatov kommer med gode råd, til hvad Harry Kane bør gøre.

Af Lasse D. Drescher

En tidligere Premier League-stjerne foreslår Harry Kane hvad han bør gøre, og hvilke overvejelser han skal gøre sig. Den engelske angriber har været ekstremt velspillende i de sidste fire sæsoner.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Ifølge mediet Dailystar har Harry Kane i sine 187 Tottenham-kampe, og det er blevet til 135 scoringer. Spilleren som giver sin mening om hvad Harry Kane bør gøre, er den tidligere Tottenham- og Manchester United-angriber Dimitar Berbatov.

Berbatov mener at Harry Kane bør blive minimum en sæson mere, hos den engelske storklub. Samtidig med at Berbatov mener at Kane først skal tage et skridt op, når han har vundet trofæer med Tottenham

Dimitar Berbatov udtaler følgende:

“Jeg tvivler på at Kane forlader til fordel for Real Madrid,  i dette øjeblik. Tottenham får snart et nyt stadium, hvilket er et tegn på store ambitioner for Kane og holdet, og derfor bør han blive i klubben.

Han bør også blive i klubben og kæmpe om trofæer og titler nu, men efter nogle trofæer kan jeg ikke vide hvad han gør, og hvor han skal hen.”

Ifølge Berbatov er problemet for Tottenham ikke at de ikke har været ude og handle stort ind. Men at de skal formå at holde fast i de rigtige spillere, så de har en rigtig stærk trup. En trup som kan kæmpe med i toppen af europæisk fodbold, igennem hele sæsonen.

Berbatov fremhæver specielt midtbanespilleren Dembele, som en spiller Tottenham skal holde fast i. Da han er stærk og hjælper holdet meget, både når de skal angribe men også når de skal forsvare, hvilket er en god styrke for et hold.

Læs også: Casillias vækker opsigt: Benægter USA’s månelanding i 1969