Den 30-årige brasilianske Chelsea-forsvarsspiller David Luiz, rygtes nu væk fra Premier League-storklubben. Det er den spanske storklub FC Barcelona, som viser stor interesse i den erfarne midtstopper.

Af Lasse D. Drescher

Express skriver nu at David Luiz rygtes væk fra Premier League-storklubben Chelsea. Der er nemlig stor interesse i den brasilianske forsvarsspiller fra den spanske La Liga-storklub FC Barcelona.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Den 30-årige forsvarsspiller får ikke den spilletid som han kræver, hos London-storklubben. David Luiz har i den seneste tid været sat på bænken, og det er ikke noget David Luiz er tilfreds med.

Dog er det ikke for alvor blevet afsløret, hvad det er som har gjort at Conte ikke vil bruge Luiz. Nu er der ifølge mediet interesse fra den spanske storklub FC Barcelona, da det tyder på de jagter forstærkning til forsvaret.

Det spanske medie Diario Gol mener at David Luiz har fortalt FC Barcelona, at de skal hente ham til klubben. Den engelske fodboldspiller Joey Barton har også udtalt sig om situationen, i et engelsk podcast.

Hvor ser vi mon brasilianeren efter januars transfermarked?

Joey Barton udtaler at han tror på at David Luiz forlader Chelsea til januar, såfremt Antonio Conte stadig er træner. Samtidig meldes det at David Luiz kunne være på vej tilbage til Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

Chelsea-profilen David Luiz har tidligere været hos PSG, hvor han var en af de helt store profiler. Derefter gik turen så tilbage til Chelsea, og Express må understrege at de ikke tror på at Luiz skifter tilbage til PSG.

Det bliver derfor spændende at følge udviklingen, og se om David Luiz bliver hos Premier League-storklubben eller ej. Men det er helt tydeligt at Antonio Conte og David Luiz ikke ligefrem er de bedste venner.

Læs også: Zidane til Real-præsident: Hent denne stjerne som erstatning for Ronaldo