Chelsea-stjernen Eden Hazard rygtes væk fra Premier League-storklubben, og mod La Liga-giganten Real Madrid. Det tyder på at Hazard kan gå direkte ind på Real Madrid-holdet.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at der nu er nye rygter, vedrørende Chelsea og den spanske storklub Real Madrid. Det er den belgiske Chelsea-stjerne Eden Hazard, som rygtes væk fra Chelsea og mod Los Blancos.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Eden Hazard er 26 år gammel, og han har tidligere været betegnet som en mulig afløser for Cristiano Ronaldo. Eftersom at den portugisiske stjerne muligvis kan blive flyttet væk fra kanten, og længere ind mod midten på banen.

Derfor ville der så blive plads til en ny stjernespiller, som kan overtage pladsen ude på kanten og der kunne Eden Hazard passe ind. Det engelske medie skriver at Zinedine Zidane skulle have fortalt Real Madrid-præsidenten Florentino Perez, at han vil have en spiller til sommer.

Der er selvfølgelig Gareth Bale hos Real Madrid, som kunne overtage pladsen på kanten efter Cristiano Ronaldo. Men Florentino Perez har udtrykt meget utilfredshed med den walisiske stjerne, og han rygtes for alvor væk fra klubben.

Det spanske medie Don Balon meldes at det kan være, at Gareth Bale kan indgå i en byttehandel. Dog har Premier League-storklubben Chelsea endnu ikke vist stor interesse, i Gareth Bale.

Bliver den walisiske stjerne solgt til sommer?

Real Madrid forventes som sagt at have planer om at sælge waliseren Gareth Bale, for så meget som de kan. Hvis Real Madrid kan få solgt Gareth Bale, og hentet den 26-årige belgier Eden Hazard til klubben. Så ville det være et yderst succesfuldt transfervindue, understreger mediet.

Don Balon understreger samtidig at Real Madrid ikke skal forvente, at få det samme antal penge tilbage på et salg af Bale, som de betalte da de købte waliseren.

Læs også: Premier League-storklub jagter tidligere PSG-stjerne