FC Barcelona har haft en rigtig god sæson, hvor det stadigvæk er muligt at vinde ‘The Treble’. Mesterskabet er sikret og man er samtidigt i Champions League og Copa del Rey finalen. Selvom der er travlt med finaler, så skal der dog også hentes nye spillere ind.

Klubben er på trods af deres transferforbud på jagt efter en hel del nye spillere. Flere af de tidligere stjerner som Xavi og Iniesta er ved at være oppe i årene og deres erstatninger skal snart findes. Det kræver dog noget helt specielt at spille i FC Barcelona og spillerne skal passe perfekt ind i konceptet og spillestilen. 474132260

Flere spanske og engelske medier har meldt ud, at Barcelona især kigger mod England og nærmere bestemt Arsenal. De to klubber har efterhånden handlet rigtig mange gange og det kan meget vel ske igen snart. Aaron Ramsey er nemlig tilsyneladende spilleren, som Barcelona vil have. De vil faktisk have ham så meget, at de er klar med et bud på voldsomme 500 millioner kroner.

Ramsey spillede fantastisk i sidste sæson og denne sæson har også været udemærket for waliseren. Ramsey er kun 24 år gammel og hans spillestil passer perfekt til det FC Barcelona leder efter. Han er god og rolig med bolden, samtidigt med at han kan score massere af mål. Arsene Wenger er rigtig glad for Ramsey og der skal et stort beløb på bordet, hvis Ramsey skal forlade London.