I går skrev flere medier om, at handlen mellem Luka Jovic og FC Barcelona var så godt som færdigforhandlet. Men det skriver det spanske medie, SPORT, i dag, langt fra er tilfældet.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY – OCTOBER 19: Luka Jovic of Eintracht Frankfurt (8) celebrates as he scores his team’s seventh goal and his fifth during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Fortuna Duesseldorf at Commerzbank-Arena on October 19, 2018 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

FC Barcelona er helt sikkert interesseret i Eintracht Frankfurts Luka Jovic, men spekulationerne om, at en aftale allerede er på plads er lige i overkanten. Det skriver det spanske medie, SPORT.

Flere tyske medier skrev ellers i går, at angriberen og de forsvarende spanske mestre havde forhandlet en aftale på plads. Men det er ikke tilfældet, skriver det spanske medie.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus, Ajax og FC København jagter 21-årig angriber

FC Barcelona har dog været interesseret i angriberen i et stykke tid nu. Den mest oplagte mulighed, er, at klubben er i kontakt med Jovic’ agenter.

Den catalanske klub er bevidste om Luis Suarez’ alder, og er derfor på udkig efter en yngre angriber, der vil stille sig tilfreds med en plads på bænken i klubben i et godt stykke tid.

Luka Jovic er 21 år gammel, og i øjeblikket er han udlånt fra Benfica. Han har været en stabil målscorer, siden han ankom til Frankfurt i 2017. I oktober sidste år scorede han fem mål i en Bundesliga-kamp imod Fortunda Düsseldorf. Kampen endte 7-1.

LÆS OGSÅ: Mertesacker: Derfor har engelske klubber det svært i Champions League