Selv nu under forberedelserne og spændingerne op til den store kamp i aften, så foregår der helt andre og interessant forhandlinger i kulissen. Den spanske fodboldavis rapporterer at Ariedo Braid – FC Barcelonas direktør – har afholdt møder på samme tid med Guiseppe Marotta – Juventus direktøren – vedrørende en aftale omkring Pogba.

Som mange allerede ved så  kan ikke FC Barcelona ikke direkte købe nogle spillere på grund af FIFA karantrænen, men de kan lave forhåndsaftaler.

Senest i tirsdags mødtes Ariedo Braida med Guiseppe Marotta og i følge Marca var der udelukkende et punkt på dagsordenen.

De to mænd [red. Braida og Marotta] har et langt venskab, men dette specifikke møde have en dagsorden, forhandlingen om en fremtidig aftale om Pogba.

Det franske medie L’Equipe afslørede for nyligt, at det var Pogbas intention – der selv er franskmand – at han vil spille i La Liga. Real Madrid har officielt benægtet, at de har intentioner om at erhverve sig den franske stjerne fra Juventus, hvilket nok skal tages med et gran salt.

Transfer ban

 

Hvis et skifte sker til FC Barcelona, vil Pogba først kunne købes i sommeren 2016 eller måske allerede til vinter afhængig af FIFA sagens udfald, så Barcelonas aftale skal ikke være et egentlig køb, hvis Pogba skal skifte til den katalanske verdensklub.