Palmeiras-spilleren Yerry Mina rygtes væk fra den brasilianske klub, og mod to klubber. Det er Premier League-klubben West Bromwich og La Liga-storklubben FC Barcelona, som jagter den columbianske forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige columbianske forsvarsspiller Yerry Mina, rygtes væk fra den brasilianske klub Palmeiras. Der er nemlig stor interesse fra en Premier League klub, og senest en La Liga-storklub.

(Photo by Friedemann Vogel/Getty Images)

Premier League-klubben West Bromwich har tidligere vist interesse, i den 23-årige forsvarsspiller. Dog meldes det ifølge det spanske medie Sport, at FC Barcelona nu har fået øjnene op for Palmeiras-forsvarsspilleren.

Grunden til at FC Barcelona har fået øjnene op for columbianeren, er ifølge mediet grundet at de skal ud og erstatte Javier Mascherano. Den argentinske forsvarsspiller skifter nemlig til kinesisk fodbold.

Det engelske medie Hitc mener at West Bromwich viser interese i Yerry Mina, fordi de formentlig selv vinker farvel til en forsvarsspiller. Det er nemlig den nordirske forsvarsspiller Jonny Evans, som rygtes væk fra West Bromwich.

Hitc skriver at West Bromwich formentlig kan sikre sig mange penge på et salg, af den tidligere Manchester United-forsvarsspiller. Jonny Evans er en vigtig brik på West Bromwich-holdet, så derfor skal der hentes en solid erstatning til klubben.

Hvem vil columbianeren gerne spille for?

Den spiller kunne så være Palmeiras-forsvarsspilleren Yerry Mina. Men det forventes at Mina foretrækker at skrive under med den spanske storklub FC Barcelona, frem for den mindre kendte Premier League-klub West Bromwich.

Men om så Yerry Mina kan være sikker på, at han får spilletid hos FC Barcelona vides ikke. Der ville Yerry Mina formentlig få nemmere til spilletid, hos Premier League-klubben West Bromwich.

Dog skriver Hitc at Yerry Mina tidligere skulle have udtalt, at han godt vil spille for den spanske storklub FC Barcelona. Så et skifte til La Liga-storklubben er bestemt ikke helt umuligt, for den columbianske forsvarsspiller.

Læs også: Besiktas-stjerne jagtes af Premier League-klub