FC Barcelona skulle være nået til enighed med Paul Pogba, om en mulig transfer. Men mon der falder en handel på plads, eller ej?

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportskeeda skriver at FC Barcelona skulle have en Premier League-stjerne i kikkerten. Der er tale om VM-guldvinderen Paul Pogba, som til dagligt spiller for Premier League-storklubben Manchester United.

Pogba United

(Photo: Getty Images)

Den 25-årige franskmand kunne være på vej, til den spanske storklub. Da der ifølge mediet er tale mellem Pogbas agent, Mino Raiola og FC Barcelona. Det forlyder sig at prisen der er oppe og vende i øjeblikket, ligger på omkring 820.000.000 kroner.

FC Barcelona skulle endda være nået til enighed, med Paul Pogba og hans agent, om de små personlige detaljer. Så det tyder lidt på prisen er det eneste, som mangler at blive fastslået, og om Manchester United egentlig vil sælge franskmanden, eller ej.

Paul Pogba mangler ifølge de fleste fans og fodboldeksperter stadig, at for alvor slå igennem hos Manchester United. Da han har været udemærket, men i forhold til hvad han blev hentet til klubben for, så har han ikke indfriet sit potentiale.

Franskmanden har også afsløret at han skulle være glad i klubben, så derfor kunne det også tyde på han måske bliver i klubben. Men efter hvad Sportskeeda skriver, så er FC Barcelona og Pogba altså nået til enighed.

Forlader franskmanden mon Premier League?

Hvilket også må fortolkes til, at Paul Pogba på en eller anden hvis overvejer et skifte, til den spanske storklub, FC Barcelona. Dog er der ingen tvivl om at Pogba er en af verdens bedste på hans position, hvis han rammer dagen.

Pogba var uden tvivl en af verdens bedste, da han ramte sit topniveau hos den italienske storklub Juventus. Dog har han ikke for alvor formået det, efter skiftet til Premier League-storklubben Manchester United.

Læs også: Mourinhos førsteprioritet: Skifter Bayern-stjernen til Manchester United?