Manchester United jagter stadig en forsvarsspiller, og nu er det Bayern München-stjernen Jerome Boateng som skulle være førsteprioritet.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige Bayern München-stjerne Jerome Boateng, er fortsat et stort emne hos Premier League-storklubben. Det er fortsat Manchester United og José Mourinho, som har en ny solid forsvarsspiller i kikkerten.

(Photo: Getty Images)

Mourinho har længe jagtet en spiller, som kunne være en god makker til Eric Bailly. Der har været spillere som Jerome Boateng, Toby Alderweireld, Harry Maguire og Yerry Mina på tale. Nu tyder det dog på at Mourinhos førsteprioritet er tyske Jerome Boateng.

Premier League-storklubben har sikret sig tre spillere, i løbet af sommerens transfervindue. Dog tyder det på at Mourinho har planer om, at hente minimum en spiller mere til klubben. De spillere som er kommet til Old Trafford er Fred, Diogo Dalot og Lee Grant.

Den tyske storklub skulle have værdisat Jerome Boateng til omkring 435.000.000 kroner. Dog skulle Manchester United være lidt i tvivl, om de vil bruge så mange penge. Dog må det også fastslås at Jerome Boateng altså er en af verdens bedste, når han er skadesfri.

I den seneste sæson havde Boateng lidt problemer med skader, så han var ude i noget af sæsonen. Men da han så kom tilbage viste han igen at han er stærk, og en klog spiller til netop at udfylde positionen i midterforsvaret.

Hvem formår Man United at sikre sig, denne sommer?

Mange Manchester United-fans venter spændt, for at se hvad Mourinho og Manchester United-ledelsen finder på. Da der slet ikke er tvivl om, at de har planer om at forstærke sig i midterforsvaret.

Da det netop er i forsvaret at Manchester United mangler det sidste, for at for alvor kunne blive et af verdens bedste hold. Det bliver spændende og følge udviklingen, og se hvad der sker nu hvor vi nærmer os transfervinduets lukning.

Læs også: Officielt: Her er Uniteds nye nummer 10