FC Barcelona har haft en stor sæson, som formentlig vil blive husket i mange år frem. Det har været en historisk sæson, hvor man endnu engang har vundet ‘The Treble’, hvilket altså vil sige at man vinder både ligaen, pokalturneringen og Champions League.

FC Barcelona har i de seneste år handlet stort ind og det har skabt et voldsomt stærkt hold med trioen, Messi, Suarez og Neymar i front. Klubben lider i øjeblikket under et transferforbud fra Fifa, som gælder til og med januar 2016, men det holder ikke klubben fra at hente spillere.

Paul-Pogba_3065198

Har FC Barcelona mon hentet Paul Pogba?

I Barcelona er man nemlig opsatte på, at forstærke det stjernespækkede hold endnu mere. Man har allerede hentet Sevilla spilleren, Aleix Vidal, og nu skulle flere spillere være på vej til klubben. Det eneste problem omkring handlerne er dog bare, at spillerne først man repræsentere klubben når transferforbudet udløber, da det først rigtigt er der de bliver købt.

Der har været mange spekulationer omkring FC Barcelona og sommerens transfervindue og nu er der kommet en særdeles interessant udmelding fra præsidenten i klubben, Josep Maria Bartomeu. Han udtaler til mediet SPORT således:

“Trænerstaben forespurgte én bestemt spiller. Det er en spiller, som klubben ville have og derfor har vi nu købt ham. Aftalen er på plads, men vi kan ikke afsløre navnet. Han vil helt sikkert forstærke vores hold.”

Spekulationerne i Spanien går på, at det enten er Atletico Madrid spilleren, Arda Turan eller Juventus stjernen, Paul Pogba, som FC Barcelona har skrevet kontrakt med. Der er dog ikke sluppet nogle navne ud og endnu og man må derfor væbne sig med tålmodighed.

At det er en spiller, der kan gå ind og forstærke holdet betyder dog formentlig, at det er en relativt stor stjerne, da FC Barcelonas hold jo i forvejen er voldsomt stærkt og der skal derfor meget til at forstærke det yderligere.