Den 28-årige FC Barcelona-spiller Aleix Vidal var ifølge engelsk medie, tæt på et skifte væk fra FC Barcelona. Det er ifølge mediet La Liga-klubben Valencia, som var tæt på at hente Vidal til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Express skriver at FC Barcelona forsøgte at få solgt en spiller, på sidste dag på transfermarkedet. Det er ifølge mediet den 28-årige Aleix Vidal som blot fik 12 kampe i sidste sæson.

(Photo: Getty Images)

Aleix Vidal var foretrukket for noget tid siden, på højrebacken hos FC Barcelona. Så blev Aleix Vidal dog skadet imod Alaves, og derefter har Vidal aldrig rigtig fået tilkæmpet sig startpladsen igen.

FC Barcelona gik så også ud i løbet af sommeren, og hentede den portugisiske højreback Nelson Semedo. Benfica-backen har været helt suveræn for Barcelona, og derfor tyder det ikke på at Aleix Vidal er foretrukket.

Sælger Barcelona mon Vidal i januar?

Det meldes ifølge det engelske medie at La Liga-klubben Valencia skulle have forsøgt at hente Aleix Vidal til klubben, på sidste dag af markedet. Valencia skulle ifølge The Express have budt omkring 80.000.000 kroner på den spanske FC Barcelona-spiller.

Mediet skriver at der kom et eller andet i vejen, for at handlen ikke gik igennem. Hvad det var, det vides dog ikke.

Læs også: Tottenham-profil: Disse personer har styr på min kontrakt