Den solide Tottenham-midtstopper Toby Alderweireld er kommet i medierne, eftersom at han ikke har ønsket at forlænge kontrakten med Tottenham på nuværende tidspunkt. Nu taler belgieren ud om hvad der sker, og hvad han selv har fokus på.

Af Lasse D. Drescher

Den belgiske midterforsvar Toby Alderweireld er blandt Premier Leagues bedste forsvarsspillere. Belgieren har samtidig for alvor tilspillet sig en stor rolle hos Tottenham, i forsvaret sammen med landsmanden Jan Vertonghen.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Den 28-årige Toby Alderweireld har kontrakt med Premier League-storklubben Tottenham frem til 2020. Men Tottenham skulle have stor interesse i at forlænge kontrakten med Alderweireld frem til 2022.

Den velspillende forsvarsspiller udtaler følgende til TalkSport:

“Jeg forsøger lige nu at fokusere på min præstation på banen. Jeg gør hvad jeg kan for at hjælpe holdet, og for selv at forbedre mit spil. Jeg har to personer til at tænke på min kontrakt.

Det er min far og min agent, som sammen sidder og finder ud af hvad der er den bedste mulighed. Derefter kommer de så til mig, og bringer det de er blevet enige om.

Jeg fokusere som sagt på at spille fodbold, og jeg gør hvad jeg kan for at forstærke Spurs. Det har jeg gjort fra min første dag i klubben, og det vil jeg fortsætte med.”

Toby Alderweireld skiftede fra Atletico Madrid til Tottenham, tilbage i 2015. Siden da er det blevet til omkring 100 kampe for den velspillende belgiske midterforsvar.

Læs også: Premier League-storklub har kæmpe interesse i Benfica-profil