FC Barcelona-midtbanespilleren Arda Turan rygtes væk fra FC Barcelona. Der er ifølge et tyrkisk medie stor interesse i Turan, fra den franske storklub AS Monaco.

Af Lasse D. Drescher

Det tyrkiske medie Fanatik skriver at den tyrkiske landsholdsspiller Arda Turan, forventes at forlade den spanske storklub FC Barcelona. Der er stor interesse i Barcelona-spilleren, fra en af de franske storklubber.

(Photo: Getty Images)

Den franske Ligue 1-storklub som viser stor interesse, er ifølge Fanatik AS Monaco. Den 30-årige tyrker har meget erfaring, specielt fra hans mange år i spansk topfodbold. Arda Turan spillede i perioden 2011 til 2015 hos Atletico Madrid, og derefter tog Turan turen til FC Barcelona.

Arda Turan skiftede tilbage i 2015 fra Atletico Madrid til FC Barcelona, for en pris på omkring 195.000.000 kroner. Det tyrkiske medie skriver nu at de ikke kender til prisen på Arda Turan, dog forventer de ikke at den er specielt høj.

Der er flere grunde til at mediet ikke forventer Arda Turan, bliver solgt for vildt mange millioner. Det er formentlig grundet Arda Turans ophold hos FC Barcelona, hvor tyrkeren har haft problemer med skader og at finde formen.

Kan FC Barcelona-spilleren blive en succes hos Ligue 1-storklubben?

Det tyrkiske medie Fanatik understreger dog, at de er i tvivl om Turan kan blive den solide erstatning AS Monaco formentlig leder efter. Monaco forventes at lede efter erstatninger til Bernardo Silva.

Læs også: Transfer på falderebet: Liverpool sikrer sig van Dijk