Den 25-årige Barcelona-spiller Sergi Roberto rygtes væk fra Camp Nou, og mod Premier League-giganten Chelsea. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at Antonio Conte har kigget mod La Liga, i jagten på flere forstærkninger. FC Barcelona-spilleren Sergi Roberto på 25 år, rygtes væk fra den spanske storklub og mod Premier League-mestrene.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Den spanske midtbanespiller har i en længere periode vist gode takter, for den spanske storklub FC Barcelona. Det engelske medie mener at Roberto skal overveje, om han ikke bør skifte væk fra Barcelona.

Grunden til at Sergi Roberto bør overveje et Barcelona-exit, er fordi han aldrig rigtig får nok spilletid. Hvis Roberto skiftede til Chelsea forventer mediet, at den spanske midtbanespiller kan udvikle sig og blive rigtig god.

Metro skriver at Manchester United tidligere viste interesse i den 25-årige spanske midtbanespiller. Dog blev det aldrig til mere end nogle rygter.

Mediet forventer at Sergi Roberto koster omkring 300.000.000 kroner, at hente væk fra La Liga-giganten FC Barcelona.

Kan den erfarne Barcelona-spiller blive en succes i Premier League?

Sergi Roberto har godt med erfaring, efter at han har vundet nogle trofæer med FC Barcelona, efterhånden. Derfor er der ingen tvivl om at Sergi Roberto kunne forstærke mange mandskaber rundt omkring i de ueropæiske klubber.

Læs også: Storklub forlanger svar: Brøndby har nu disse tre muligheder