For et par uger siden kom det frem, at Panathinaikos forhandlede med Brøndby IF om Vestegnsklubbens topscorer, Teemu Pukki, hvis kontrakt udløber om et år.

FARUM, DENMARK – DECEMBER 06: Teemu Pukki of Brondby IF and Ramon Rodrigues of FC Nordsjalland compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjalland and Brondby IF at Farum Park on December 6, 2015 in Farum, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det kom hurtigt frem, at græske repræsentanter ville være på plads på stadion til kampen mod Lyngby. Kort efter kom der også bud på, hvad buddet på Pukki ville være, samt hvad Brøndby krævede.

Det fik onsdag Troels Bech til at uddele en sviner til Panathinaikos og de græske medier, som han syntes talte for meget i offentligheden.

Nu har den græske storklub så svaret igen.

– Hvad Panathinaikos har gjort er, at vi har forelagt et formelt forslag til Brøndby om at købe deres spiller – præcis som alle hold i verden kan gøre det.

– Brøndby har mulighed for at acceptere, afvise eller forhandle, lyder det fra den græske klub til mediet sdnr.gr.

Ekstra Bladet har tidligere berettet, at Panathinaikos har budt 4,5 millioner kroner på den finske angriber. Brøndby forlanger dog 10 millioner kroner, men den græske klub har kun 7,5 millioner kroner at gøre godt med.

Brøndby er efter sigende blevet påduttet en frist på hvad de vil gøre med det forelagte bud, og noget tyder på, at den endelige deadline for et svar er sat til enten fredag eller lørdag.

Hvis ikke Panathinaikos kan få fingrene i Pukki, vil de gå efter Boca Juniors angriber, Andrés Chavez.

LÆS OGSÅ: Morten Bruun: Sådan ender top seks i Premier League