Den 24-årige FC Barcelona-spiller Rafinha, rygtes ifølge Sky Sports væk fra Barcelona og mod Premier League. Det er Premier League-storklubben Arsenal, som ifølge det engelske medie viser stor interesse.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Sky Sports, skriver at Premier League-storklubben Arsenal har stor interesse i FC Barcelona-spilleren Rafinha. Arsenal har ifølge mediet et bud klar, som de så afventer Barcelonas respons på.

(Photo: Getty Images)

Den 24-årige brasillianske FC Barcelona-spiller fik kun 14 La Liga-kampe for den spanske storklub, i den netop afsluttede sæson. Rafinha har dog vist gode takter, i de kampe han har optrådt i for den catalanske klub.

Det engelske medie skriver at Premier League-klubben skulle stå klar med omkring 225.000.000 kroner, i håbet om at de kan sikre sig den brasilianske midtbanespiller.

Hvor ser vi brasilianeren i den kommende sæson?

Det engelske medie Sky Sports, mener at den nye FC Barcelona-træner vil lave om på midtbanen, og derfor vil der være nogle som bliver solgt. Rafinha kan ifølge mediet være en færdig mand på Camp Nou.

Rafinha blev i sidste sæson under Luis Enrique, brugt på flere forskellige positioner. Rafinha blev brugt på forskellige pladser på midtbanen, men brasilianeren blev også prøvet af på wingback-positionen under Enrique.

Læs også: Neymar afslører til holdkammerater: Jeg skifter til PSG