Den 24-årige FC Barcelona-spiller André Gomes rygtes væk fra den spanske storklub, og mod en Serie A-gigant. 

Af Lasse D. Drescher

Den portugisiske midtbanespiller André Gomes, som til dagligt optræder for FC Barcelona rygtes nu væk. Der er stor interesse i den 24-årige midtbanespiller fra Serie A-giganten Juventus.

(Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto) *** Please Use Credit from Credit Field ***

Det er det spanske medie Mundo Deportivo som skriver, at André Gomes muligvis kan forlade FC Barcelona til fordel for Juventus. Det er ifølge mediet fordi at Gomes ikke ligefrem ligner førsevalget hos FC Barcelona.

Den 24-årige skiftede sidste sæson fra La Liga-klubben Valencia, til den spanske gigant FC Barcelona. Den brasilianske midtbanespiller Paulinho har for nyligt skrevet under med FC Barcelona.

Den 29-årige brasilianer har dermed fået sig endnu en direkte konkurrent, i kampen om pladsen på FC Barcelona-holdet. Dog er der ingen tvivl om at det også vil være svært for Gomes, at få spilletid hos Juventus.

Dog er der ifølge Mundo Deportivo større brug for en spiller som André Gomes i Juventus, end der er brug for ham hos FC Barcelona.

Forlader portugiseren FC Barcelona til fordel for Serie A-giganten?

Det spanske medie melder dog endnu ikke om nogen forventet pris, for den portugisiske midtbanespiller. Men mediet understreger at FC Barcelona formentlig vil sikre sig så mange penge som muligt, og det er også forståeligt.

Læs også: Chelsea-kaptajn rygtes mod europæisk gigant