Andres Iniesta er ifølge italiensk og kinesisk medie, på vej væk fra FC Barcelona. Der er nemlig stor interesse fra en kinesisk klub, endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

33-årige Andres Iniesta rygtes ifølge Calciomercato væk, fra den spanske storklub. Der er stor interesse fra kinesisk fodbold, og det har de tidligere vist skriver mdiet. Dog stod det på daværende tidspunkt klart, at Andres Iniesta ikke ville forlade FC Barcelona.

(Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Andres Iniesta slog igennem hos FC Barcelona tilbage i 1996, og han har siden den sæson spiller mange kampe for den catalanske storklub. Andres Iniesta står noteret for over 450 kampe, for den spanske storklub.

Specielt for nogle år tilbage, var Andres Iniesta og den tidligere Barcelona-legende Xavi Hernandez en ond duo, på midtbanen for FC Barcelona. De to spanske midtbanespillere var i en lang årrække foretrukket både hos FC Barcelona, men også på det spanske landshold.

I denne sæson har 33-årige Iniesta ikke fået vildt meget spilletid. Han står ifølge mediet noteret for 21 La Liga-kampe. Derfor meldes der at det måske er på tide, at Andres Iniesta søger væk fra den spanske storklub, ligesom Xavi gjorde nogle år tilbage.

Det kinesiske medie PPTV skriver at det er tæt på, at Andres Iniesta og den kinesiske klub når til enighed. Den klub som jagter 33-årige Iniesta, er ifølge det kinesiske medie Chongqing Dangdair, som blev grundlagt i år 2000.

Hvad ejer kineseren ellers?

Ejeren af den kinesiske klub har været ude og sige, at de er tæt på at nå til enighed. Ejeren af Chongqing Dangdair ejer også den spanske klub Granada. Samtidig med at han også ejer omkring 60 procent af den tidligere Serie A-klub Parma.

Det er den 36-årige kineser Jiang Lizhang som der er tale om, og trods hans unge alder er han altså involveret solidt i fodbold-industrien.

Læs også: Nyt forsøg: PSG prøver igen at skille sig af med spiller