31-årige Hatem Ben Arfa forventes at være en færdig mand hos PSG. Den franske storklub forsøger nemlig at skille sig af med franskmanden, for anden gang.

Af Lasse D. Drescher

Hatem Ben Arfa har spillet for Paris Saint-Germain, i nogle sæsoner. Nu er der hos ESPN kommet nyt info på bordet, og det omhandler Ben Arfa som er uenig med den franske storklub PSG.

(Photo: Getty Images)

Den franske midtbanespiller Hatem Ben Arfa, er ifølge ham og hans agent blevet snydt og behandlet dårligt. Ben Arfas agent Jean-Jacques Bertrand udtaler til ESPN, at PSG gav Ben Arfa en ekstrem dårlig behandling.

Det skete da Hatem Ben Arfa tilbage i december missede nogle træninger, og en træninglejr med den franske storklub. Hatem Ben Arfa fik ifølge agenten og mediet, en kæmpe bøde af klubben og så forsøgte de også at tvinge ham til at forlade klubben.

Fodboldagenten Jean-Jacques Bertrand fastslår at den franske storklub direkte har gjort det klart, at de ikke ønsker Hatem Ben Arfa. Dog formåede PSG ikke at få solgt 31-årige Hatem Ben Arfa, i løbet af januars transfervindue.

Planen for PSG er helt klar, ifølge det engelske medie ESPN. De vil skille sig af med Hatem Ben Arfa, når sommerens transfervindue åbner. Dog meldes der ikke noget om hvilke klubber der kunne have interesse i Ben Arfa, på nuværende tidspunkt.

Var joken sjov, eller gik Ben Arfa over stregen?

Hatem Ben Arfa lavede for nyligt et opslag på Instagram, hvor han fejrede et personligt jubilæum. Den ting som Hatem Ben Arfa fejrede, var at han havde siddet på PSG-bænken i præcist et år.

Det er helt tydeligt at Hatem Ben Arfa ikke er glad for at befinde sig hos PSG, specielt fordi han ikke får spilletid. Hvilket ligesom er det vigtige for fodboldspillere, for at de fortsat kan udvikle sig og bare gøre det som de nyder.

Læs også: Gafler fra konkurrenter: Liverpool køber portugisisk midtbaneprofil