Af Anders Lang Jensen

Den kommende sæson venter efter det store transfervindue i sommerperioden, og her skal samtlige 20 Premier League-klubber forberede sig ved at hente nye kræfter, for de mange TV-millioner klubberne høster.

Oprykkerne til den eftertragtede engelske liga får ikke bare æren af at spille mod de bedste fodboldhold i England, men også netop den mange millioner pund der ryger direkte i klubkassen. Men der kan angiveligt være flere penge på vej til netop oprykkede Wolves.

Den succesrige Championship-klub er rykket op til det fineste selskab igen efter en helt utroligt imponerende sæson. Deres store midtbanestjerne Ruben Neves har været en markant skikkelse hos det portugisisk-prægede mandskab i denne sæson.

Det har Liverpool-manager Jurgen Klopp bemærket og vil ifølge mediet Talksport, med portugisiske kilder som viden, byde på den unge midtbanemand til sommer. Den blot 21-årige tidligere Porto-spiller har scoret flere imponerende langskudsmål i denne sæson.

Neves er en stærkt kontrollerende midtbanemand, så rent taktisk vil han passe glimrende på en midtbane bestående af tre mand, som tyske Jurgen Klopp benytter i sin Liverpool-opstilling.

Præstationerne har skabt interesse fra større klubber. På Anfield ser man den unge midtbanestjerne som fremtiden, og en mand der kan gå ind med det samme og spille med hos Merseyside-klubben.

Mediet melder yderligere, at Wolverhampton allerede planlægger afløseren for Neves, hvis Liverpool banker på døren til sommer. Her skulle Benficas Anderson Talisca være et transfermål for nyoprykkerne, der planlægger et transfervindue med heftig aktivitet for at sikre sig overlevelse i første sæson.

Ruben Neves kom højest overraskende til Championship-klubben fra den portugisiske storklub FC Porto sidste sommer. Projektet i det engelske endte dog med en flot oprykning og nu måske et stort skifte for den unge midtbaneprofil.