Kan den portugisiske Southampton-spiller blive fast mand hos den store spanske klub, eller bliver han hos den engelske klub?

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver, at FC Barcelona har stor interesse i at hente Southampton-spilleren Cedric Soares til Camp Nou. Den 25-årige portugiser forventes ifølge Mirror at have muligheden, for at gå direkte ind i Barcelona-opstillingen.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

FC Barcelona har nemlig været på udkig efter en højreback, til at overtage positionen, efter at Dani Alves skiftede til Serie A-storklubben Juventus. Barcelona har forsøgt sig med Sergi Roberto, men det tyder ikke på at Roberto er god nok for Luis Enrique.

Bliver Cedric fast mand hos FC Barcelona?

Mirror skriver samtidig at FC Barcelona skulle være klar, til at sende omkring 220.000.000 kroner mod Southampton. Mirror understreger at der er stor sandsynlighed for at Cedric bliver solgt. Southampton er nemlig blevet kendt for at sælge deres stjerner når de stråler. Det spændende ligger dog i, at Southampton formår altid at hente en solid erstatning ind, for billigere penge.

Læs også: Rostovs træner advarer United: I bliver overraskede over dette