Manchester Uniteds førsteholdstrup rejste tirsdag til Rostov i det kolde Rusland for at spille mod det russiske mandskab torsdag aften.

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 01: Former Chelsea manager Jose Mourinho looks on after a press conference by FIFA Presidential candidate Gianni Infantino at Wembley Stadium on February 1, 2016 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Og der venter Manchester United en svær opgave. I hvert fald, hvis man skal tro den russiske klubs træner, Ivan Daniliants.

Daniliants forventer nemlig, at banen er noget anderledes end de baner, som Manchester United-spillerne er forvænte med.

Læs også: TOP 9: Fodboldspillere i familie

Daniliants udtaler følgende til BBC Sport:

“Banen er den samme for alle 22 spillere på banen, men det vil stadig være et problem for dem. I Liga Cup-finalen mod Southampton i sidste måned spillede de på en noget nær ideel bane. Det var som et tæppe.

Når de ankommer her, bliver de overraskede.”

Læs også: Top 10: Her er de mest kreative spillere i Europa

At levere chokresultater på hjemmebane er ikke uvant for Rostov. I denne sæson slog man sågar Bayern München med 3-2 på eget græs.

United’s håb om avancement er forbedret, efter Mkhitaryan er vendt tilbage fra sin skade, som han pådrog sig mod Saint Etienne i sidste runde.  

Læs også: Kent Nielsen: Effektiviteten er i top