Den 30-årige FC Porto-kaptajn Ivan Marcano rygtes ifølge portugisisk medie væk fra Porto. Der er ifølge mediet stor interesse i den spanske midtstopper, fra Premier League-klubben Everton.

Af Lasse D. Drescher

Det portugisiske medie A Bola skriver, at der er interesse i FC Porto-kaptjan fra Premier League-storklub. Det er den 30-årige spanske midtbanespiller Ivan Marcano som nu bliver jagtet af Premier League-klubben Everton.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Mediet skriver at FC Porto-kaptajnen kan forvente et bud fra Premier League-klubben Everton, når det er at januars transfervindue åbner op. Dog må der stilles spørgsmålstegn ved rygtet, da Ronald Koeman er kendt for at bruge unge spillere.

Derfor giver det ikke vildt meget mening, at Everton-træneren nu skulle have interesse i en 30-årige midterforsvar. Marcano er dog en FC Porto-spiller som har virkelig mange kampe for den portugisiske klub. Det er indtil nu blevet til omkring 115.

Kan den spanske midterforsvar blive en succes i Premier League?

Den spanske midterforsvars erfaring kan formentlig godt bruges hos Everton, dog kan der stadig stilles spørgsmålstegn ved rygtet. Koeman hentede i sommers Burnley-spilleren Michael Keane til klubben.

Det er i de flestes øjen så en nedgradering, hvis Koeman går fra at hente Michael Keane til klubben, til nu at hente en 30-årig FC Porto-midtstopper til klubben.

Læs også: Mediet: Everton har endnu ikke erstattet Lukaku