FC Porto-mexicaner rygtes mod flere europæiske storklubber. Specielt har Real Madrid og FC Barcelona stor interesse, ifølge spansk medie.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det spanske medie er der kommet stor interesse, i den 28-årige mexicaner Hector Herrera. Han har været velspillende ved VM-slutrunden, for det mexicanske landshold. De klubber som viser interesse, er FC Barcelona og Real Madrid.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Hector Herrera har i de sidste fem sæsoner spillet for det portugisiske hold FC Porto. Det er blevet til omkring 200 kampe, og i de kampe har Herrera formået at lave 26 scoringer og 27 assist.

De to spanske storklubber møder dog også konkurrence, fra andre europæiske sklubber. Ifølge mediet har de franske klubber Marseille og Lyon også Herrera i kikkerten. Serie A-storklubben Napoli skulle også have interesse i den mexicanske landsholdsstjerne.

FC Barcelona forventes samtidig at have et par spillere til salg, som formentlig kan forlade klubben til sommer. Det er portugiseren Andre Gomes, og den spanske midtbanespiller Denis Suarez.

Dog fastslår mediet samtidig, at Hector Herrera formentlig får problemer med at få spilletid hos FC Barcelona. Hvilket også er det samme som er sket for Andre Gomes og Denis Suarez. Eftersom førsteholdet hos FC Barcelona er så solidt sammenspillet, så vil der sjældent blive skiftet ud.

Kan mexicaneren blive en profil, hos en spansk storklub?

Sergio Busquets, Ivan Rakitic og Paulinho har fået etableret et stærkt samarbejde, på midtbanen for den spanske storklub. Der må man forvente, at Hector Herrera formentlig ikke kan gå direkte ind. Da han altså bare kommer fra FC Porto, som er markant lavere niveau, end den spanske storklub FC Barcelona.

Mange fans bliver formentlig også overrasket, hvis enten Real Madrid eller FC Barcelona går ud og sikre sig mexicaneren Hector Herrera. Eftersom at Herrera for mange ikke er en topspiller, som skal spille for en af verdens absolut bedste klubber, som de to spanske klubber er.

Læs også: Southampton har Man United-spiller i sigtet