Columbiansk FC Porto-spiller rygtes mod europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Juan Fernando Quintero har vist sig som en solid spiller, for det columbianske landshold under denne VM-slutrunde. Den columbianske midtbanespiller har i perioder været velspillende for FC Porto, men han har i den seneste tid været udlejet.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Fernando Quintero har været udlejet til det argentinske hold Atletico River Plate. Der er ikke det helt store som lige nu tyder på, at FC Porto har interesse om at sikre den columbianske landsholdsspiller en plads på holdet.

Men nu kan den portugisiske storklub formentlig tjene nogle penge, på et eventuelt salg. Columbianeren har ifølge det italienske medie Calciomercato, tilspillet sig stor interesse fra to europæiske storklubber.

Quintero har som sagt tilspillet sig interesse, og det er fra den spanske storklub Real Madrid, og den engelske storklub Tottenham Hotspur. Dog skulle der også være interesse fra en oprykkerklub fra Championship, nemlig Wolverhampton Wanderes.

Det er i den seneste sæson hvor Juan Fernando Quintero var udlejet, har det blot endt ud i 13 kampe. Quintero har også blot formået en enkelt scoring og to assist, som ikke ligefrem har overrasket mange.

Formår Quintero at udnytte VM-slutrunden?

I øjeblikket meldes der dog intet om, hvad man forventer at Juan Fernando Quintero vil koste, at hente væk fra den portugisiske storklub. Prisen på Quintero kommer nok til at afhænge lidt af hvor vigtig en rolle han får, hos det columbianske landshold.

Dog hænger det så nok også sammen med hvor langt det sydamerikanske hold, kommer til slutrunden. Da Juan Fernando Quintero formentlig kan bruge slutrunden, til et lille springbræt. Ligesom landsmanden James Rodriguez tidligere har gjort, da han blev solgt til Real Madrid.

Læs også: Vanvidsrygte: Real Madrid forer Ronaldo i byttehandel med Manchester United