Den brølstærke Paul Onuachu ved endnu ikke, om han også er i FC Midtjylland efter transfervinduets slutning. Han drømmer om et skifte til enten Bundesligaen eller Premier League.

Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Med 11 mål i foråret og indtil videre to mål i to kampe i denne sæson har den store FC Midtjylland-angriber sparket sig selv ind som et af de mest varme navne i Superligaen.

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, har gjort det klart, at FCM gerne venter med at sælge den nigerianske bomber til næste sommer. Onuachu vil dog gerne væk, hvis chancen byder sig.

LÆS OGSÅ: Wow: SÅ mange så Danmark slå Tyskland ud af EM

Onuachu selv siger, at der er lige så stor chance for, at han forlader sin klub, som for at han bliver. I et interview med Tipsbladet fortæller nigerianeren om situationen

Reporter: – Kan der ske noget allerede nu her?

Onuachu: – Ja, der kunne godt ske noget. Det er fifty-fifty, men lige nu fokuserer jeg bare på Midtjylland og glemmer alt om det udenfor. Jeg spiller bare. Jeg har en agent, der ordner det andet. Min drøm er at spille i en stor liga i Europa og prøve kræfter med andre fodboldligaer. Jeg drømmer om en mere talentfuld liga som i Tyskland eller England.

Onuachu har kontrakt med FC Midtjylland til sommeren 2020.

LÆS OGSÅ: De 3 mest irriterende lyde i verden: Du gætter aldrig nummer 1!