EM-kvartfinalen for kvinder skulle oprindeligt have været spillet lørdag aften, men blev på grund af massiv regn rykket frem til søndag formiddag. Det tyder dog på, at det ikke har rørt danskerne ret meget.

ROTTERDAM, NETHERLANDS – JULY 30: Nadia Nadim of Denmark celebrates scoring her sides first goal with her Denmark team mates during the UEFA Women’s Euro 2017 Quarter Final match between Germany and Denmark at Sparta Stadion on July 30, 2017 in Rotterdam, Netherlands. (Photo by Maja Hitij/Getty Images)

Et voldsomt regnvejr lørdag aften i Rotterdam betød, at EM-kvartfinalen i fodbold mellem Danmark og Tyskland blev udsat til søndag klokken 12.

På trods af, at der er mange, som har slukket for fjernsynet søndag middag, så samlede EM-braget alligevel 480.000 foran tv-skærmen. Det viser tal fra Gallup TV-Meter.

At 480.000 seere så med betyder, at 60 procent af samtlige tv-seere på det tidspunkt, hvor kampen blev spillet, fulgte kvartfinalen.

Seertallet var på sit højeste med 710.000 seere kort inden slutfløjt. Det lykkedes kvindelandsholdet at levere en sensationel på 2-1 over Tyskland, der ellers er forsvarende EM-vindere.

Lørdag aften sad 501.000 seere forgæves og ventede i godt og vel 90 minutter på at få at vide, om kampen skulle gennemføres. Og den endte altså med at blive aflyst.

Mon ikke endnu flere danskere ser med, når Østrig besejres torsdag aften?

LÆS OGSÅ: Medie: Derfor udskyder Liverpool salget af Coutinho til slutningen af august