Liverpool håber på at udskyde salget af Philippe Coutinho. Et sandsynligt skifte til Barcelona er ifølge mange medier undervejs. Der er en særlig grund til, at Liverpool vil udskyde handlen, og det handler såre simpelt om Liverpools muligheder for kvalifikation til gruppespillet i Champions League.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Brasilianske Coutinho har været kædet kraftigt sammen med et skifte til Barcelona denne sommer, og angiveligt skulle transfersummen for den teknisk stærke brasilianer ligge på omkring 500 millioner kroner.

Klopp ønsker ikke at miste Coutinho, men repræsentanter fra FC Barcelona har allerede mødtes og aftalt kontrakter med Coutinho. Det skriver det spanske medie, Sport.

The Reds håber på, at have Coutinho til rådighed, når de skal kæmpe om at komme med i gruppespillet i Champions League mod en endnu ukendt modstander den 15./16. og 22./23. august.

Da det stadig er i kvalifikationsrunderne, har det ingen betydning for Coutinhos videre færd i Champions League. Han vil nemlig stadig være til rådighed i Champions League-gruppespillet, som Barcelona er direkte kvalificeret til.

Sport melder også, at Neymar har skrevet til Coutinho, hvor han har plæderet for at hans landsmand skulle afvise Barcelona og i stedet for joine ham hos PSG.

Barcelonas brasilianske angriber kædes i øjeblikket sammen med et skifte til Ligue 1-mandskabet for en handel, der kan ende med at slå verdensrekord, idet Barcelona forlanger hans frikøbsklausul på 222 millioner euro.

LÆS OGSÅ: La Liga-klubber i fælles front: Indsender klage over PSG efter Neymar-rygter