Nabil Fekir er en franske offensiv spiller, der spiller for den franske Ligue 1-klub Lyon. Han vandt VM med Frankrig i sommer. Han var primært indskiftningsspiller,  men faktisk har Liverpool enormt tæt på at tilknytte sig ham. Hans skifte til Anfield i sommerens transfervindue var så tæt på at blive en realitet, at flere medier allerede før det var 100 procent officielt, skrev, at handelen var så godt som hjemme.

Det var den så ikke. Skiftet gik i vasken. Men faktisk så kunne Fekir været havnet i en anden Premier League-klub. Det afslører Lyons sportsdirektør i et nyt interview. Ifølge det engelske medie 90min.com tilbød Lyon nemlig Chelsea at købe spilleren. Chelsea meddelte dog, at de ingen interesse havde i spilleren. Og så var sagen en ganske anden for Lyon og den sportslige ledelse i klubben.

Fekir-erstatning fundet: Liverpool har stor interesse i Ajax-stjerne

Chelsea har nemlig til offensive midtbanespiller Ross Barkley, som den nye træner Sarri ser ud til at satse på. Derudover spiller N’Golo Kante på midtbanen. Det er sammen med Jorginho eller Cesc Fabregas. Af den grund ville erhvervelsen af Fekir næsten ikke tilføre noget nyt.

Aulas, som er efternavnet på sportsdirektøren i Lyon udtaler følgende om sagen:

“I starten, da vi prøvede at planlægge vores sommertransfervindue, så regnede vi med at Fekir ville  være væk. Han regnes ikke som en del af den fremtidige trup. Vi troede han skulle væk. Men så gik Liverpool i vasken. Vi tilbød ham til Chelsea for ikke at ændre vores egne planer, men de var ikke interesserede. Og så blev vi klar over at vi kunne regne med ham i denne sæson også. Det var jo bare godt.”