Nabil Fekirs skifte til Liverpool er nu sat på stand-by, efter at Lyon på Twitter kategorisk har afvist, at et £53 millioner skifte er tæt på.

Nabil Fekir

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Det var ellers forventet, at den offensive midtbanespiller ville gennemføre sit skifte til Anfield i dag, når hans lægetjek var klaret på Clareifontaine, som er Frankrigs træningslejr.

Lyon-præsident Jean Michael Aulas har gentagne gange afvist diverse skriverier om, at Fekir var på vej væk fra Ligue 1-mandskabet før VM-slutrunden.

Og nu kan klubbens officielle Twitter-profil også afvise snakken om et forestående skifte.

LÆS OGSÅ: Officielt: Juventus køber Bayern-brasilianer

– Informationerne om et salg af Nabil Fekir er falske. Olympique Lyonnais afviser kategorisk de falske informationer, som mange medier har skrevet om i forbindelse med Nabil Fekirs skifte til Liverpool, skriver den franske klub.

– I denne periode, hvor selv de tyndeste rygter bliver præsenteret som virkelighed, minder Olympique Lyonnais om, at kun informationerne, som er at finde på vores hjemmeside, kan regnes som troværdige.

Aulas (præsidenten, red.) siges at ville holde på Fekir indtil VM-slutrunden er slut. Derefter håber han, at han kan tiltrække en større transfersum, idet Bayern München og Atlético Madrid også meldes interesseret i Fekir.

Solhekol: Liverpool forsøger at hente Fekir inden VM-slutrunden

Men Sky Sports’ reporter, Kaveh Solhekol, har et andet syn på det. Han mener, at det er Nabil Fekir, som trækker tiden ud i håbet om at finde en større klub.

– Problemet med Fekir er, at Liverpool prøver at være meget, meget smarte, fortæller han til Transfer Talks podcast.

– De prøver at få deres forretning igennem så hurtigt som muligt. På mange måder kan det betale sig – inden et VM eller EM – at få skiftet igennem så hurtigt som muligt. Hvis den spiller, du er interesseret i, spiller en god slutrunde, vil der også være andre om fadet.

– Så stiger prisen, og jeg er sikker på, at Liverpool i øjeblikket prøver på at hente ham inden VM-slutrunden.

LÆS OGSÅ: Tidligere VM-vinder til Pogba: Du kommer til at sidde på bænken!