Gareth Bale blev verdens næst dyreste fodboldspiller, da han kom til Real Madrid i 2013, efter at have forladt Tottenham Hotspur for 682,5 millioner kroner. Waliseren havde en helt utrolig første sæson for de spanske giganter, hvor han scorede de mål, der vandt Real Madrid den tiende europæiske titel og Copa Del Rey-pokalen. Men, han har i denne sæson han ikke levet op til forventningerne, og er i flere omgange blevet buhet fra banen, når han har leveret middelmådige præstationer. Bale har spillet på højeste niveau i over fire år nu, siden man for første gang fik øje på ham, da han lavede det berømte hattrick mod Inter i en Champions League-kamp.

I løbet af hans fodboldkarriere er der dukket nogle vanvittige ting op omkring ham og her bringer vi dig de vildeste fem. Måske kender du nogle af dem, i så fald har de fortjent af blive læst igen, netop fordi de er så vanvittige.

Bale har sit eget brand

Gareth Bales brand eller varemærke er en målfejring. Hver gang waliseren scorer samler han hænder så de ligner et hjerte. Man kalder hans målfejring for hjerter 11, idet han spiller i nummer 11 og netop folder hænderne i et hjerte. Hvis man bruger jubelscenen i en kamp, skal man, ifølge flere medier, betale Bale penge. Faktisk siger rygterne, at Bale tjener omkring 30 millioner kroner om året på dette.

balemark

Vil læse om flere facts? Brug piletasterne nedenfor