Har du nogen sinde set en gennemsnitlig spiller, som har forvandlet sig til en spiller med et verdensklasse talent, på grund af et skifte i hans position? Her er fem spillere, som har gjort lige akkurat det.

Vi kender alle historien om Gareth Bale, hvis karriere pludselig eksploderede, da han blev rykket længere frem på banen. Southampton solgte i sommeren 2007 det, som de mente var en ‘lovende venstreback’ til Tottenham Hotspur for et beløb på 7 millioner pund.

Det er højst usandsynligt, at de har forestillet sig, at den walisiske fodboldspiller nogen sinde ville forvandle sig til en verdensklasse kantspiller, og en af de dyreste spillere i fodboldverdenen, foruden at være indehaver af tre Champions League-trofæer.

I dag kigger vi på fem spillere, der er gået fra at være ganske gennemsnitlige til at være i verdensklasse. Det eneste, de spillere har justeret, er deres positioner – og deres mængde af træning.

5 – Robin van Persie

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Da hollandske Robin van Persie var 20 år gammel, så Arsene Wenger noget ganske specielt i ham. Dengang var han en talentfuld, ung kantspiller – ganske hurtig, god teknik med bolden, han besad en god evne til at slå en forsvarsspiller af, og så var hans afslutninger sublime. Arsene Wenger så ham dog på en helt anden måde – og han fik i sidste ende ret.

Robin van Persie blev, som vi alle kender historien, rykket ind på den centrale del af banen, og blev instrueret i at skulle spille angriber. Historien endte som bekendt med, at han blev en ganske målfarlig en af slagsen.

Han forvandlede sig hurtigt til at blive et af de varmeste navne i Europa. Manchester United vil nok beskrive dem selv som værende heldige, da det lykkedes dem at få fat i hollænderen for sølle 24 millioner pund.

I løbet af hans karriere har han scoret over 300 mål, heriblandt et hovedstødsmål i VM-slutrunden mod Spanien, som tildelte ham titlen, “Den Flyvende Hollænder”.

Helt sikkert en af de mest spændende angriber, som vi har set i Premier Leagues historie, og en af de giftigste i ligaens æra. Tak for det, Arsene.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Benyt pilene nedenfor, hvis du ønsker at bladre