Den tyrkiske klub Fenerbahce har ifølge et spansk medie, sikret sig en erfaren målmand. Det er den 33-årige Malaga-målmand Carlos Kameni, som har tilbragt 13 år i spansk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige målmand Carlos Kameni forlader spansk fodbold, efter en lang årrække i spansk fodbold. Den erfarne målmand har ifølge Football-espana underskrevet en kontrakt, med en tyrkisk klub.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Det er den tyrkiske klub Fenerbahce, som ifølge det spanske medie skulle have sikret sig Carlos Kameni. Den erfarne målmand skulle have underskrevet en tre-årig kontrakt, med den tyrkiske storklub.

Carlos Kameni har spillet hos to spanske klubber, i mange sæsoner. Det spanske medie skriver at den 33-årige målmand har spillet 13 sæsoner hos to spanske klubber. Det er samtidig blevet til 335 kampe for despanske klubber.

De to spanske klubber er Espanyol og Malaga. De første 222 kampe spillede Carlos Kameni hos Espanyol, og de sidste 113 har været hos Malaga.

Bliver den erfarne målmand solgt for “småpenge”?

Football-espana skriver samtidig, at Carlos Kameni bliver solgt til den tyrkiske klub. Det bliver dog på ingen måde en vanvittig dyr handel. Mediet skriver at Kameni blot koster Fenerbahce omkring 15.000.000 kroner.

Det spanske medie understreger at det er småpenge, i den fodboldverden som vi befinder os i den dag i dag.

Læs også: Medie: Der vil ske store ting hos Tottenham