Footballtransfertavern understreger at der vil ske store ting hos Tottenham dette transfervindue. Der er to spillere som mediet, mener kan forventes at skifte til Premier League-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Transfertavern skriver at det forventes at formanden hos Tottenham Daniel Levy, er på udkig efter nogle store spillere som kan komme til Tottenham. Det forventes nemlig at Tottenham snart begynder at handle ind.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Der er to spillere som mediet forventer, at Daniel Levy vil bringe til Premier League. Levy skal dog samtidig også snakke sammen med Pochettino, for at få til enighed om hvem de skal hente.

Den første spiller er den portugisiske midtbanespiller Adrien Silva, som til dagligt optræder for Sporting. Den 28-årige Sporting-profil forventes at kunne få en vigtig rolle hos Premier League-storklubben, såfremt der kommer skader.

Den anden spiller er den 25-årige Bournemouth-angriber Joshua King. De fleste Tottenham-fans mener ikke at Vincent Janssen er det bedste andetvalg, hvis Harry Kane bliver skadet. Derfor må der hentes en ny angriber til klubben, så der er styr på målscoringen hvis Harry Kane bliver skadet.

Kommer der til at ske store ting hos London-klubben?

Footballtransfertavern understreger at Tottenham formentlig vil gå ud og handle godt ind. De vil nok ikke hente superstjerner til klubben, men nærmere solide indskiftere. Så der er styr på tingene hvis der kommer skader.

Det forventes som sagt at der bliver sagt farvel til nogle spillere. Moussa Sissoko er den spiller som forventes, at forlade Tottenham. Sissoko har på ingen måde slået igennem, og derfor forventes det at franskmanden bliver solgt.

Læs også: Stor brandert: Newcastle-ejer lovede 100 millioner væk til ansat