En tidligere direktør i den britiske tøjkæde, Sports Direct, hiver ejeren i retten. Ejeren havde lovet ham en millionbonus, siger en tidligere ansat. Ejeren mener dog, at aftalen ikke er gældende, da den er lavet i en kæmpe brandert.

SOUTHAMPTON, ENGLAND – SEPTEMBER 13: Newcastle United owner Mike Ashley looks on prior to the Barclays Premier League match between Southampton and Newcastle United at St Mary’s Stadium on September 13, 2014 in Southampton, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Ejeren af den britiske tøjkæde Sports Direct, Mike Ashley, kender godt til ulemperne ved at være fuld, herunder dét at tale over sig eller love lidt for meget væk. Dette var nemlig præcis, hvad Mike Ashley gjorde.

Mangemilliardæren er nemlig blevet trukket i retten af tøjfirmaets tidligere direktør, Jef Blue. Det skriver The Guardian.

Blue mener, at han er blevet snydt for en bonus på hele 15 millioner pund svarende til omkring 127 millioner danske kroner.

Læs også: Okores store nedtur: Fra 32 millioner i 2013 til næsten ingenting i dag

En aften tilbage i 2013, hvor de to var på pub sammen, lovede Mike Ashley angiveligt en større millionbonus til Jeff Blue, hvis Sports Direct-aktierne fordoblede deres værdi.

Det gjorde de allerede i februar 2014, og Jeff Blue så derfor frem til at indkassere sin bonus. Mike Ashley var dog ikke helt enig i dette, men bøjede sig, og tildelte Blue 1 million som plaster på såret. Blue er dog gået rettens vej, og håber på at få del i de sidste 14 millioner pund.

Det er dog ikke penge, Mike Ashley mangler. The Guardian skriver, at Newcastle-ejeren er god for 2,2 milliarder pund. Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår retssagen afsluttes.

Læs også: Sulteløn: Så meget er Bendtner gået ned i løn i Rosenborg