Rio Ferdinand er tydeligvis ikke tilfreds, med den måde som Mourinho opfører sig på, og de udtalelser han kommer med.

Af Lasse D. Drescher

José Mourinho er i kæmpe modvind, fra de fleste i fodbold-miljøet. Nu går den tidligere United-profil Rio Ferdinand ud, og giver sit bud på, hvad problemet for alvor er for Manchester United og specielt José Mourinho.

(Photo by Clodagh Kilcoyne/Getty Images)

Mourinho var i forbindelse med Newcastle-kampen ude og lave spøjse udtalelser, endnu engang. Det er efterhånden blevet normalt at se, Jose Mourinho, gå ud og lave nogle sære udtalelser.

Rio Ferdinand udtaler følgende til Metro:

“Jeg ved ikke hvor han får de ideer fra. Jeg ved ikke hvad han taler om. Hvis man ser noget på banen, så taler man om det. Han er træner for Manchester United, og det går ikke ubemærket hen, når man vinder, taber eller spiller uafgjort.

Når man skriver sig op til Manchester United-træner, så skal man ikke forvente, at man kan komme og få det på sin egen måde. Specielt ikke, hvis det går skidt i øjeblikket. Jeg mener at Mourinho lyver, når han gang på gang udtaler sig om spillernes præstationer.”

Nu har de fleste Manchester United-legender efterhånden været ude, og udtale sig om José Mourinho. Portugiseren er ifølge de fleste ikke en “rigtig” Manchester United-træner, da han ikke ligner noget af det som klubben går efter, mener de fleste.

Dog er der for alvor problemer hos De Røde Djævle, i øjeblikket. Da mange fans ikke længere mener, at José Mourinho er det eneste problem på Old Trafford. De fleste mener nu at Ed Woodward for alvor er gået hen, og blevet et problem.

Mourinho og Ed Woodward har aldrig rigtig givet udtryk for, at de er gode venner. Mourinho har også udtryk, at han er utilfreds med de midler som Woodward har givet ham.

Læs også: Vrede United-fans: Woodward er en rotte!