Mange United-fans går nu ud, og mener at Ed Woodward har dårlig indflydelse på United-holdet. Mange fans mener, at hvis Mourinho skal fyres, så skal Ed Woodward også forlade sin stilling.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at Manchester United-fansene ikke længere mener, at det er Mourinho som skal fyres. Det tyder på at fansene hellere vil have en person fra toppen, blive fyret, frem for den portugisiske træner.

(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Personen som fansene vil have fyret, er den 46-årige Ed Woodward. Woodward har tidligere været i modvind hos fansene, da mange mener at han fokuserer på at tjene penge, frem for at give United-træneren de midler, som han ønsker at få.

Dermed ikke sagt at Manchester United-tilhængerne står bag Mourinho fuldkommen. Dog mener de fleste ikke, at det kun er Mourinhos skyld, at det går så skidt for Manchester United, men også Ed Woodwards fejl.

Flere United-fans lufter deres mening på Twitter. Der bliver Ed Woodward beskrevet som en rotte, en giftig person. Flere fans er også specielt utilfreds med måden Ed Woodward støter træneren på, da de mener han ikke giver nok støtte.

I den næste tid vil der formentlig blive skrevet meget, om netop disse udtalelser fra United-tilhængerne. Da flere Manchester United-fans skriver at hvis José Mourinho skal forlade klubben, så vil de også se Ed Woodward forlade klubben.

Står United-fansene bag Mourinho?

Da de ikke mener at det er José Mourinhos fejl, at det går så skidt for Manchester United, i denne sæson. Specielt United-legenden Gary Neville, har været ude og udtrykke utilfredshed, specielt over Ed Woodward.

Tidligere på sæsonen blev der i en af Uniteds kampe, sendt et banner over himlen. På banneret som var spændt på et fly, havde beskeden “Ed Woodward a specialist in failure” på sig. Hvilket er en direkte besked til Woodward.

Læs også: Vildt: Argentinsk legende stiller op til præsidentvalg næste år