Fodboldeksperten Rio Ferdinand mener at Jürgen Klopp bør roses, for det han har formået med Liverpool. Den største bedrift og det som ligesom overskygger det hele, er at Klopp og Liverpool skal spille Champions League-finale, mod Real Madrid i maj.

Af Lasse D. Drescher

Den nuværende fodboldekspert hos Sky Sports, Rio Ferdinand, udtaler sig om hvor stor en bedrift det er Klopp har gjort. Den tyske træner Jürgen Klopp har sammen med Liverpool-truppen, formået at få skaffet en plads i Champions League-finalen.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Rio Ferdinand er tidligere Manchester United-stjerne, hvor englænderen var en vigtig brik i midterforsvaret. Ferdinand mener at den tyske Liverpool-træner bør modtage kæmpe ros, for at have skabt troen på Champions League hos Liverpool-truppen.

Rio Ferdinand udtaler følgende til BT Sport:

“Klopp har formået at få spillerne til for alvor at tro, og stole på ham. De tror på hans filosofi, og de tror på hans ideer og måden han vil spille på, og nu er de for alvor et godt mandskab. Han har bygget en fantastisk hold, og det viste de igen mod Roma.

Ja, de lukkede nogle mål ind, men de viste stadig den styrke som var behøvet, og de fandt vejen til finalen hvilket er fantastisk.”

 

Den tyske træner Jürgen Klopp overtog Liverpool-truppen efter Brendan Rodgers, tilbage i 2015. Liverpool har for alvor muligheden for at sikre sig et trofæ, og det er et af de helt store. Det er nemlig Champions League-trofæet, som er den største bedrift en klub kan gøre sig.

Klopp har handlet ind i løbet af sin tid hos Liverpool, for at få skabt truppen som han kan få til at spille godt. Det har den tyske træner for alvor formået i denne sæson, hvor Liverpool ligger på tredjepladsen i Premier League. Samtidig med at de har Champions League-finalen i maj.

Læs også: Liverpool-stjerne med stikpille til Real Madrid: Vi kan slå alle